Informatie

Inschrijven

Voorinschrijving is online mogelijk tot één dag van tevoren. Op de dag zelf is dag-inschrijving mogelijk van 8:00 uur – 10:00 uur.
Inschrijving kost € 8,00 (voor NTFU leden € 6,00) per persoon.

De organisatie maakt gebruik van Scan & Go. Hierdoor kunnen voorinschrijvers na ‘t scannen van de barcode direct van start.

Leden van TWC ‘t Verzetje kunnen zich vooraf gratis online inschrijven. Ook kunnen zij zondagochtend gratis inschrijven door hun NTFU ledenpas (eventueel op mobiele telefoon) te laten scannen.

Route downloaden

Deelnemers kunnen de route downloaden via Fietssport, vanaf 3 dagen vóór de toertocht via fietssport.nl/profiel/toertochten. Klik hier op Pukkeltocht 2023 en in het volgende scherm op Download GPX (net boven de kaart).

Start & finish

Start en finish zijn bij het clubhuis van TWC ‘t Verzetje, aan de Sportlaan 1b in Bemmel. Het clubhuis bevindt zich naast Sporthal De Bongerd en heeft een eigen kantine.

Er kan gestart worden tussen 8.30 en 11.00 uur. Het clubhuis is tot 16.00 uur geopend voor alle finishers.

Parkeren

Voor het clubhuis en bij de naastgelegen Sporthal De Bongerd is gratis parkeergelegenheid.

Kantine

Het clubhuis van TWC ‘t Verzetje heeft een kantine waar koffie, thee, fris en enkele versnaperingen kunnen worden gekocht.
Hier kan zowel contant als met pin worden betaald.

Pechservice onderweg

Mede dankzij onze sponsor Profile Ouwerling uit Huissen kunnen deelnemers gebruik maken van pechservice onderweg. Deelnemers die door pech niet meer terug kunnen komen nemen contact op met de organisatie.

Omkleden & Sanitair

Er zijn gescheiden toiletvoorzieningen, kleedruimtes en douches aanwezig.

Fotograaf

Tijdens de toertocht kunnen deelnemers op de foto worden gezet door de fotograaf.
Deelnemers kunnen worden vastgelegd bij de start én onderweg. De gemaakte foto’s zijn voor deelnemers van de toertocht gratis beschikbaar.

Social media

TWC ‘t Verzetje kun je volgen op Facebook en Instagram.

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met toercommissie@twctverzetje.nl en 06 – 235 802 78.

Voor vragen kun je contact opnemen met toercommissie@twctverzetje.nl.