Routes

Deelnemers hebben de keuze uit 90 of 120 kilometer. Beide routes bevatten veel befaamde beklimmingen uit het Rijk van Nijmegen.

Beide afstanden brengen je naar de meest uitdagende klim van midden Nederland: de Oude Holleweg. Met stijgingspercentages tot 13% kan deze beklimming zelfs de concurrentie aan met Zuid-Limburgse toppers. Voordat je zover bent zul je onderweg eerst enkele andere pukkels moeten overwinnen, zoals o.a. de Ubbergse Holleweg en de Zevenheuvelweg. Mede hierdoor telt de 120 km-route zelfs mee voor het ‘Brevet des Cyclistes’. Naast klimmen is het ook lekker toeren over de Waaldijk, door de Ooijpolder en te midden van de Hatertse Vennen. Een prachtige afwisseling.

Voor beide afstanden is er in de tweede helft een pauzeplek bij Café Restaurant de Oude Molen in Groesbeek. De route van 120 km heeft nog een extra pauzeplek bij St. Walrick in Overasselt. Onderweg is er halverwege een verzorgingspost

Ja, dit is mogelijk tot 10.00 uur
Ja, volledig
8.30 - 11.00 uur
90 kilometer
8 pukkels
638 meter
Ja
Uiterlijk 16.00 uur
Daginschrijving
Uitgepijld
Starttijd
Afstand
Beklimmingen
Hoogtemeters
Pauzeplek
Aankomsttijd
Klimmersbrevet
Ja, dit is mogelijk tot 10.00 uur
Ja, volledig
8.30 - 11.00 uur
120 kilometer
8 pukkels
693 meter
Ja
Uiterlijk 16.00 uur
Pukkeltocht 2022 - Plattegrond Map - TWC 't Verzetje Bemmel
Klik op de afbeelding voor een vergroting

GPX-bestand

Wil jij als deelnemer van de Pukkeltocht de route graag als GPX-bestand ontvangen? Dat kan! Vanaf enkele dagen voor de toertocht kunnen ingeschreven deelnemers de route downloaden via fietssport.nl.
Op deze manier kun je met je eigen fietscomputer door de route navigeren.

Heb je geen fietsnavigatie? Geen nood. Beide routes worden volledig uitgepijld.